Enkelrum

Våra fräscha enkelrum har en våningssäng där undersängen har en bekväm resårmadrass. Det finns även ett handfat samt bord och stolar på rummet.

Tvåbäddsrum

Våra fräscha vandrarhemsrum för två personer har en våningssäng där undersängen har en bekväm resårmadrass. Det finns även ett handfat samt bord och stolar på rummet.

Dubbelrum Plus

Våra fräscha och lite bekvämare dubbelrum har två golvsängar samt en nedfällbar säng som sitter på väggen. Handfat, bord och en fåtölj finns på rummet. Dessa rum kan också beställas som bäddade vid ankomst för er bekvämlighet.

Trebäddsrum

Våra fräscha vandrarhemsrum för 2-3 personer har en våningssäng ett handfat samt bord och stolar. Undersängen har resårmadrass, den tredje bädden är utdragbar och göms lätt undan dagtid.

Fembäddsrum

Våra fräscha vandrarhemsrum för 4-5 personer har två våningssängar ett handfat samt bord och stolar. Undersängarna har resårmadrass, den femte bädden är utdragbar och göms lätt undan dagtid.

Flerbäddsrum

Vi erbjuder bokning i flerbäddsrum med 4-8 bäddar, mixat dam och herr. Ett begränsat antal bäddar i herr- och damsovsal finns. Kontakta vandrarhemmet för att boka dessa.

HOS OSS BOR DU BEKVÄMT OCH BILLIGT I GÖTEBORG CITY

Vi erbjuder allt från bädd i flerbäddsrum till bäddat dubbelrum med golvsängar.

Alla våra rum har handfat och det finns gott om duschar och toaletter i nära anslutning till rummen. Vi har två allrum och fullt utrustade gästkök för självhushåll.

PERFEKT VAL FÖR FAMILJER, GRUPPER OCH BACKPACKERS

Centralt prisvärt vandrarhem med rum för alla i Göteborg City.

Är ni en stor grupp som söker boende i Göteborg City?

Det är något visst med resande i grupp, ett gäng som laddar för en gemensam upplevelse. Ska ni på poesifestival, fotbollsturnering eller ett bröllop? Är ni kanske en folkhögskola, en kör eller en rollspelsförening? Oavsett anledning är ni välkomna att bo hos oss, ett prisvärt boende mitt i Göteborg.

 

Vi tar emot grupper från 10 personer och uppåt. Ni får då bo till det förmånliga gruppriset som inkluderar vår frukostbuffé samt ger alla i gruppen medlemsrabatt.

 

Lakan kan självklart hyras och för en extra slant städar vi era rum.

Rummen är ljusa och fräscha och finns från enkelrum till 5-bäddsrum.

 

Kontakta oss gärna för offert.

Backpacker i Göteborg? Välkommen in till oss!

Oavsett om du reser själv eller med vänner är troligtvis det bästa sättet att träffa nya vänner att bo på vandrarhem.

 

Vi rekommenderar köket, sällskapsrummen eller gården som bästa platserna för social samvaro. För att du ska kunna kommunicera med nära och kära har vi gratis WiFi i hela huset.

 

För dig som hellre lägger pengarna på upplevelser och nöjen rekommenderar vi vårt allra billigaste alternativ; en skön säng i flerbäddsrum delat med andra resenärer.

Bekvämt och prisvärt för familjer

Vandrarhemmet har en grön skyddad bakgård som passar bra för lek och avkoppling, här finns även en grillplats för de varma sommarkvällarna. På gångavstånd finns Sjöfartsmuseet, Naturhistoriska museet och Slottsskogen med Plikta, en fantastisk lekplats med fantasifulla lekredskap och utegym.

 

Det finns andra anledningar att besöka Göteborg än att gå på Liseberg, även om det brukar vara svårt att undvika när man är i sällskap av barn. Minst lika roligt för hela familjen är ett besök på Universeum med sitt jätteakvarium, fritt springande apor i regnskogen och möjlighet till en massa roliga experiment fyllda av kunskap för alla åldrar.

 

Vilken än anledningen till ert besök är så kan vi erbjuda ett bekvämt och prisvärt boende. Ni väljer själva vilket boendealternativ som passar er bäst.

VANDRARHEM

STIGBERGSLIDEN

På första våningen tillåter vi husdjur, dessa rum bokas direkt via vandrarhemmet. Vandrarhemmet är lättillgängligt för gäster med rullstol eller andra funktionsvariationer.

Klassiskt vandrarhem i Göteborg

STF STIGBERGSLIDEN

Stigbergsliden 10

414 63 Göteborg

ÖPPETTIDER:

Tisdag-fredag: 8.00-20.00

Lördag-måndag: 8.00-17.00

TELEFON:

031-24 16 20

KONTAKT

Alla våra rum har handfat och det finns gott om duschar och toaletter i nära anslutning till rummen. Vi har två allrum och fullt utrustade gästkök för självhushåll. På första våningen tillåter vi husdjur, dessa rum bokas direkt via vandrarhemmet. Vandrarhemmet är lättillgängligt för gäster med rullstol eller andra funktionsvariationer.

STF STIGBERGSLIDEN

Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg

Tisdag-fredag 8.00-20.00.

Lördag-måndag 8.00-17.00
Telefon: 031-24 16 20

Klassiskt vandrarhem i Göteborg
Klassiskt vandrarhem i Göteborg